Autodesk Design for Robotics Öğrenci Yarışması

Design for Robotics – Robotik için Tasarla

2025 yılının evini hayal edin. Robotlar size ev işlerinde nasıl yardım ediyor olabilir? Robotik alanı çok hızlı gelişiyor ve robotlar hızla günlük hayatımızın bir parçası haline geliyor.

Autodesk ve GE Appliances, sizden modern bir evi çekip çevirecek yenilikçi robot tasarımları istiyor. Autodesk Robotik için Tasarla öğrenci yarışmasına katılarak, geleceğin robotunu bugün tasarlayın. Projenizi göndererek Apple MacBook Pro, VEX Robotics Kiti, SpaceMouse Pro gibi ödüller kazanabilirsiniz!

Projeler GE Appliances firmasının mühendis ve tasarımcıları tarafından değerlendirilecek ve ilk üç projenin sahipleri jüri ekibinden mentörlük ve tasarım değerlendirme desteği alacaktır.

Özgün tasarımınızı istediğiniz CAD aracı ile sıfırdan oluşturabilir veya önceden hazırlanmış Autodesk Fusion 360 dosyasını kullanarak tasarımınıza hızlı bir başlangıç yapabilirsiniz. Fusion 360, tüm öğrenciler ve öğretmenler için ücretsizdir ve hem PC hem Mac üzerinde çalışır. Başlangıç tasarımına buradan ulaşabilirsiniz. Tüm proje başvuruları bir 3B model ve bir render (görselleştirme) görseli içermelidir. Bunlara ek olarak, tasarımınızı açıklayan bir YouTube videosu da hazırlayabilirsiniz. Yarışmaya katılmak en az 13 yaşında ve öğrenci olmanız gerekir. Detaylar için resmi kurallar (official rules) sayfasını inceleyebilirsiniz.

Yarışmaya katılmak için yarışma sayfasını ziyaret edin: www.instructables.com/contest/designforrobotics2017